Daniel Barkum

Personbild


Webbansvarig, Kassör i kretsstyrelsen

Jag är uppvuxen här på Hönö och bor här igen efter ca 8 år i Göteborg. Jag är småbarnspappa och civilingenjör som jobbar med utveckling inom det medicintekniska området.

Inför valet 2018 bestämde jag mig för att sätta mig in i vad olika partier faktiskt ville åstadkomma för att kunna ta ett informerat beslut om vilka jag skulle rösta på. I och med det började ett politiskt intresse växa sig starkare och starkare och ungefär ett år senare bestämde jag mig för att faktiskt gå med i ett parti och engagera mig för att försöka göra vad jag kan för att göra livet bättre för oss som bor här ute.

Jag är främst intresserad av frågor som har att göra med medmänsklighet, hållbarhet och företagande.

Kontakta Daniel Barkum

Kontakta Daniel

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.