Ulrika Engmér Sandström

Personbild


Gruppledare, ledamot i kretsstyrelsen

Jag bor på Hönö sedan 2008, kommer ursprungligen från Dalarna där jag växte upp i en politiskt intresserad familj.
Min familj består av mig, min make som är uppvuxen på Öckerö och två barn. Vi har även två katter och två kaniner.

Mitt politiska intresse har alltid funnits men flammade upp 2015, 2016 blev jag medlem i Centerpartiet, då fanns det endast en interimistisk styrelse här ute, vår krets hade inte varit aktiv på många år.

Mina hjärtefrågor på riksplanet är kvinnors rättigheter, specifikt våld mot kvinnor, jag är även starkt engagerad i hbtqia-frågor. Här i kommunen vill jag jobba för barnen, skolan och vården.

Jag sitter med i Centerpartiets distriktsstyrelse i Västra Götaland Västra och i Övervakningsnämnden i Västra Götalands Län.

Kontakta Ulrika Engmér Sandström

Kontakta Ulrika

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.