Bli medlem du också!

Bild

Påverka? Bli medlem!

Var med och påverka det som händer i Jönköpings kommun. Vi söker ständigt efter nya medlemmar och i Jönköping har Centerpartiet visat att det går att påverka.

Anmäl dig här!

Vi har medlemmar från hela kommunen och är ett parti med lång erfarenhet av att ta ansvar. Vi är dessutom ett parti med ett bra och genomtänkt valprogram som gynnar både landsbygderna och tätorterna. Vi är Jönköpings gröna röst som ser till att stad och land går hand i hand. Vi ger dig trygghet i hela livet, både som ung och gammal. Vi ser dessutom till så att du som ungdom får jobb. Sist, men inte minst, vi har roligt också! Välkommen att pröva!

Som medlem får du:

  • Yttranderätt på alla stämmor, rösträtt på avdelningens årsmöten.
  • Skriva motioner och lägga förslag till alla instanser
  • Delta på seminarium och andra aktiviteter
  • Vara med och genomföra Centerpartiets politik

Om du är intresserad av att bli medlem registrera dig på Centerpartiets webbplats så kontaktar vi dig. Ett annat alternativ är att kontakta vår ordförande Mats Petersson på telefon 072-588 40 60, eller via mail: mats.o.petersson@telia.com

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.