Marcus Jonmyren

Personbild


Kretsordförande Vimmerby

Centerpartiet står för ett rättvist, tryggt, öppet och jämlikt samhälle. Vi har format vår politik genom trygga grundvärderingar och genom samtal med våra väljare de senaste fyra åren, och kommit fram till vad vi tycker är en politik för Vimmerbys bästa.

I en tid med färre i arbetsför ålder som skall försörja allt fler, behöver vi arbeta annorlunda än tidigare.
Vi tror att det bästa är att ha både ett bra samarbete med högskolor och universitet samtidigt som vi aktivt marknadsför yrkesförberedande program på gymnasiet.

Vi tror också att ett stärkt arbete med tidiga insatser i skolan, tillsammans med andra förebyg- gande arbeten, till exempel den kommande famil- jecentralen kommer att vara en förutsättning för att minska våra kostnader inom socialförvaltningen samtidigt som våra barn mår bättre.

Kontakta Marcus Jonmyren

Kontakta Marcus

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.