Anna Ekström

Personbild


Anna Ekström

”Engagerad är ett ord som beskriver mig bra. Jag heter Anna och jag arbetar som politisk sekreterare på Centerpartiets kansli där jag ger stöd till kommunalråd och förtroendevalda. Jag representerar Centerpartiet i Örebro i två nämnder. Viktigaste frågorna för mig är arbete och utbildning, för det gör skillnad! Våra företag behöver arbetskraft med rätt kompetens, våra ungdomar utvecklas för framtiden, nyanlända kommer in i samhället och lite krasst, vår välfärd behöver skatteintäkterna. Andra frågor som driver mig är klimat och trygghet. På fritiden är jag helst med min familj (tre barn) men hinner också med lite engagemang i Röda korset.”

Kontakta Anna Ekström

Kontakta Anna

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.