Våra Toppkandidater

Patrik Karlsson

Namn: Patrik Karlsson
Yrke: Administrativ- och HR-Chef
Ålder: 42 år

Patrik Karlsson från Köinge är andre vice ordförande i Tekniska nämnden och ersättare i kommunfullmäktige. Patrik är även ledamot i styrelsen för Centerpartiet.

Läs mer om Patrik

Paul Jönsson

Namn: Paul Jönsson
Yrke: Lantmästare
Ålder: 71 år

Paul Jönsson från Hörby är gruppledare och andre vice ordförande i kommunfullmäktiges presidium. Paul är även vice ordförande i Centerpartiets styrelse.

Läs mer om Paul

Alling Svensson

Namn: Alling Svensson
Yrke: Elevassistent
Ålder: 59 år

Alling Svensson från Äspinge är ledamot i kommunfullmäktige och ersättare i Barn- och Utbildningsnämnden. Alling är även ledamot i Centerpartiets styrelse.

Läs mer om Alling

Anders Larsson

Namn: Anders Larsson
Yrke: Egenföretagare
Ålder: 71 år

Anders Larsson från Önneköp är andre vice ordförande i kommunstyrelsen och ledamot i fullmäktige. Anders är ordförande i Centerpartiets hörbykrets.

Läs mer om Anders

Annika Nilsson

Namn: Annika Nilsson
Yrke: Närlingslivschef
Ålder: 54 år

Annika Nilsson bor i Hörby och är ny inom politiken, men har över 25 års erfarenhet från kommunledningsförvaltningen. Hon är ett välkänt ansikte på byn då hon har arbetat med näringslivet i många år och senast som näringslivschef. Numera näringslivschef i en annan kommun.

Läs mer om Annika

Magnus Lennartsson

Namn: Manus Lennartson
Yrke: Diakon
Ålder: 61 år

Magnus Lennartson bor i Hörby och har för närvarande inga politiska uppdrag men var under förra mandatperioden förste vice ordförande i kommunstyrelsen och ledamot i fullmäktige. Magnus är även ledamot i Centerpartiets styrelse.

Läs mer om Magnus

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.