Bosse Andersson

Personbild


Ledamot Kommunfullmäktige

Vem är jag?

En pensionerad egenföretagare som ägnat största delen av mitt liv som lantbrukare och entreprenör. Gift, bor i Märsta och har tre utflugna barn. Sitter även i regionfullmäktige och är involverad i olika internationella organisationer.

Varför är jag engagerad i Centerpartiet?

Mina föräldrar var politiskt engagerade och därför blev politik en del av min vardag. Jag anser att centerpartiet står för ett inkluderande samhällstänk.

Vilka frågor engagerar mig?

Främst förenings- och näringslivsfrågor. Jag gillar även att diskutera samhällsbyggnadsfrågor och att arbeta med att förbättra förutsättningarna för människor att utvecklas.

Kontakta Centerpartiet i Sigtuna kommun

Kontakta Centerpartiet i Sigtuna kommun

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.