Muharrem Demirok

På partistämman i Helsingborg 2 februari 2023 valdes Muharrem Demirok till Centerpartiets partiledare.

Läs mer om Muharrem

sol-has-bg sol-light-text sol-green-tone

Från Muharrems tacktal på extrastämman i Helsingborg

"Tack, till alla er som gjort detta möjligt. Alla ni som trott på mig, väglett mig, stöttat mig och utvecklat mig. Tack för alla fikastunder och all gemenskap. Det är ni som har gjort mig till den jag är idag.

Till hela Centerrörelsen som gjort den här processen så fantastisk. Det har varit otroligt att få resa runt och möta ert sprudlande engagemang.

Till alla centerpartister som gått före, alla ni som kämpade och bröt ny mark. Alla ni som spräckte glastak, eller som gav en röst åt dem som saknade en. Utan er hade Centerpartiet inte varit det liberala parti vi är idag. Utan er hade min väg hit inte varit möjlig.

Centervänner, vi har en stor uppgift framför oss. Det kommer inte vara lätt, men jag känner mig trygg. Trygg i mina värderingar och trygg i min uppgift som ledare för ett liberalt borgerligt parti. Trygg i att vi alla är redo att kavla upp ärmarna och göra det jobb som krävs.

Jag känner mig trygg tillsammans med er, och trygg i vetskapen att vårt parti står på en stadig grund inför nästa kapitel."

Om Muharrem Demirok

Ta del av Muharrems tal

Aktuellt med Muharrem Demirok

Visa fler artiklar