EU-valdebatt i Gustavsbergsteatern

Den 13 maj klockan 18 bjuder Majoritet för Värmdö in alla Värmdöbor till en EU-valdebatt mellan EU-kandidater från alla åtta riksdagspartierna. Debatten är ett initiativ från VärmdöCentern och för Centerpartiets räkning kommer toppnamnet Fredrick Federley. Missa inte detta!

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet – det största gränsöverskridande valet i världen. I valet bestäms hur EU kommer att agera under de närmaste åren i de frågor som har direkt inverkan på våra liv, och som därmed är angelägna för oss alla: klimat, trygghet, migration, handel och EU:s framtid.

För att Värmdöborna ska kunna ta ställning till hur de vill rösta i EU-valet bjuder Majoritet för Värmdö in alla Värmdöbor till en EU-valdebatt i Gustavsbergsteatern måndagen den 13 maj kl 18-20. Det är gratis entré för alla och dörrarna står öppna från kl 17.30.

Säkra din plats genom att maila till Linda Jacobsson, EU-valledare för Centerpartiet och samordnare för EU-debatten.

EU-kandidaterna som medverkar i debatten är: Fredrick Federley (C), Arba Kokalari (M), Lorentz Tovatt (Mp), Ella Bohlin (KD), Said Abdu (L), Andrine Winther (S), Peter Lundgren (SD). Vänsterpartiet deltar också (namn på kandidat kommer).* Moderator är journalisten och skribenten Sofia Nerbrand, som är flitigt anlitad som moderator i politiska sammanhang.

All information om EU-debatten finns även på Facebooksidan Majoritet för Värmdö