Vår politik

GRÖNT LEDARSKAP I JÄRFÄLLA

Centerpartiet är det partiet i Järfälla som brinner för att göra vår kommun ännu bättre och härligare att leva i. Järfälla har många fina grönområden. Det är en rikedom som måste bevaras och utvecklas. Centerpartiet vill att betydligt fler av kommunens invånare ska upptäcka vår vackra natur vilket är bra för allas välbefinnande och hälsa.

Centerpartiet vill stärka integrationen bland annat genom öka personaltätheten i skolan inte minst i förskolan. Vi får aldrig låta Järfälla klyvas.

Det ska vara tryggt att bo och leva i Järfälla.

Ingen vare sig gammal eller ung ska känna sig otrygg när man en mörk oktoberkväll tar sig hem från pendeltåg eller tunnelbana.

Centerpartiets ordförande Annie Lööf säger:

”Vi tror på människors egen förmåga att bestämma över sitt liv genom egna och fria val. Du ska kunna skapa din egen framtid, oavsett var i landet du väljer att bo. Tillväxt och nya jobb skapas bäst om vi samtidigt tar ansvar för miljön. Utifrån det formar vi vår politik. Vi vill ha ett jämställt samhälle som ger alla samma möjligheter, oavsett om det är kvinna eller man.”

Miljöarbete måste drivas på alla nivåer i samhället.

Vi måste börja med där vi själva bor och verkar och för oss gäller Järfälla och därmed vår närmiljö. Centerpartiet vill göra det enklare att köra och äga miljöbilar.

Centerpartiet i Järfälla garanterar att i största möjliga mån sätta klimat och miljöfrågor främst. Vi står för en närodlad politik som får hela Järfälla att leva.

Vi vill att Järfälla ska växa, Järfälla ska vara en plats där ung som gammal, män och kvinnor, infödda som nyanlända ska ges utrymme att utvecklas som individer.

Centerpartiet är Järfällas gröna röst, en röst på Centerpartiet är en röst på framtiden.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.