Engagera dig

Har du en vilja och drivkraft att förändra vårt samhälle till det bättre? Har du tid och energi över att lägga på något som du brinner för? Gillar du Centerpartiets politik och vill göra mer än att bara rösta på oss i valet? Då kanske ett medlemskap och ett engagemang är något för dig!

sol-has-bg sol-light-text

Bli medlem

Som medlem får du möjlighet att tycka till om och påverka partiets politiska riktning. Vi har medlemmar från hela kommunen och har dessutom ett bra och genomtänkt handlingsprogram som gynnar både landsbygderna och tätorterna. Vi är Västerås gröna röst som ser till att stad och land går hand i hand. Häng med du också!

Så blir du medlem


Engagera dig i våra team

Vissa nöjer sig med att visa sitt stöd bara genom att bli medlem, men många vill göra mer än så. Engagemanget kan se olika ut beroende på vem du är, hur mycket tid du kan lägga ned och var du bor någonstans.

Hos oss i Centerpartiet i Västerås är det allra bästa sättet att ta steget in i politiken att gå med i ett av våra team, som arbetar aktivt med olika aktuella politiska frågor. Teamen består av en blandning av förtroendevalda med politiska uppdrag och intresserade medlemmar.

Teamens huvuduppgifter är att stärka vår nuvarande politik och skapa framtida politiska förslag. Samtidigt är de en viktig mötesplats för våra förtroendevalda och en bra inkörsport för nya medlemmar som vill engagera sig. Vem som helst kan gå med i vilket team som helst och inga förkunskaper behövs.

Engagera dig i våra team


DElta på våra kampanjaktiviteter

Vi deltar regelbundet på olika lokala evenemang och arrangerar även egna. Alla medlemmar som vill är varmt välkomna att delta på våra aktiviteter och prata med västeråsarna om vår politik.

Delta på kampanjaktiviteter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.