Eva Andersson


Vice ordförande i distriktsstyrelsen

Jag heter Eva Andersson och bor på en gård strax utanför Gråbo tätort i Lerums Kommun. Min roll som förtroendevald under denna mandatperiod är kommunalråd och sitter i kommunstyrelsen och är ordförande i samhällsbyggnadsutskottet.

För mig är Centerpartiet det självklara valet. Min ideologi baseras på att jag vill att människor ska ha största möjliga frihet, men utan att det går ut över de svagaste i samhälle. Rättvisa, jämställdhet och jämlikhet är grundstenar för min drivkraft.

En fråga jag brinner för är att hela kommunen ska leva. För mig är svenskt landsbygd och lantbruksproduktion viktig. Det är på landsbygden som det mesta växer och som skapar nytta för oss alla. Detta glöms bort, när man ibland kan få höra åsikter som att det inte är hållbart att bo på landsbygden. Men ska vi få till att kretsloppstanken blir en verklighet, så måste vi se till att stad och land, går hand i hand.

När det gäller distriktsstyrelsens arbete, så vill jag vara med att forma laget inför valet. Vi har knappa två år kvar och det gäller att börja nu. Fokusera på de möjligheter vi har som storstadsnära kommuner och använda den kompetens som finns bland våra medlemmar och se till helheten i vårt distrikt. Vill vi så kan vi!

Kontakta Eva Andersson

Kontakta Eva

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.