Kommunikation

Simon Sinek: How great leaders inspire action

Hur kommunicerar en ledare? Simon Sinek gör en djupdykning i inspirerande ledarskap, och hur du ska kommunicera för att inspirera till handling.

Julian Treasure: How to speak so that people want to listen.

Känner du ibland att människor inte lyssnar när du pratar? Då är detta föreläsningen för dig. Julian Treasure ger tips på hur du kan bli en bättre talare.

Svenskarnas medievanor

Svenskarna och internet är Sveriges största undersökning av individers internetanvändande. Det är en del av ett internationellt projekt kallat World Internet Project där ett 30-tal länder ställer ett batteri av liknande frågor för att kunna jämföra internetanvändning och hur internet har vuxit fram i olika länder.

Måns Jonasson, Internetstiftelsen, är en av författarna till "Svenskarna och internet 2019". I podden "Passion för kommunikation" är han med och berättar om de viktigaste slutsatserna i rapporten.

Nå ut digitalt

Alexis Ohanian: How to make splash in social media

Vill du få bättre genomslag på sociala medier? I denna korta och humoristiska föreläsningen får du bra tips på hur du kan stå ut i internetmassan.

Dao Nguyen: What makes something go viral?

Har du funderat över varför vissa saker får bra spridning på sociala medier, och andra inte? Dao Nguyen ger en föreläsning om vad som krävs för att ett inlägg ska bli viralt.

Hur gör man för att starta virala eldar och erövra världen? Frida Boisen delar med sig av sina bästa knep i boken "Digital succé - så lyckas du med sociala medier".

Utvecklingen har aldrig gått så fort! I boken "Digital passion" får du 175 aktuella tips på hur du slår igenom bruset i sociala medier, hur du bygger stories med video, lyckas med influencer marketing, dark social och mycket mer.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.