Vallträff med Forsa Centeravdelning

Forsa Centeravdelning bjuder in till den årliga vallträffen uppe på Blacksåsvallen. Evenemanget är öppet för både medlemmar och allmänheten.

Dags för Forsa Centeravdelnings årliga vallträff. Vi kommer hålla till på Blacksåsvallen. Detta traditionsenliga evenemang är en perfekt utflykt för gamla som unga. Det kommer finnas fika och våfflor till försäljning samt bjudas på underhållning av Gubbröra. Glöm inte att köpa lotter i lotteriet för att ha möjlighet att vinna lite priser.

Forsa gårdsmejeri kommer också att finnas på plats och visa upp lite av sina produkter, det kommer även finnas möjlighet att provsmaka lite av deras goda halloumiost. Det vill ingen missa!

Under eftermiddagen kommer Forsa-C även att dela ut ett miljöstipendium. Vi kommer även ta tillfället i akt att presentera Forsas toppkandidater till kommun- och regionvalet. Passa då på att ställa er frågor. Vi hoppas att detta ska uppskattas då valet närmar sig med stormsteg. Skulle det vara någon som under eftermiddagen vill bli medlem i Centerpartiet så bjuder vi självklart på fikat, som en liten välkomstpresent.

Det kommer med andra ord bli en otroligt trevlig eftermiddag, välkomna!
(Tips: Ta med stolar eller en skön filt att sitta på!)