Östersund


Under vårt ledarskap i Östersunds kommun har vi genomfört ett stort antal av våra löften till dig som bor och verkar här! Vi jobbar för en modern landsbygd och en hållbar stad där vi sätter kärnverksamheterna först.

Vårt program för de kommande fyra åren:

  • Centerpartiet vill att företagen och företagarna ska växa. Det måste bli enklare förutsättningar och bättre företagsklimat för de som ska stå för morgondagens tillväxt och skatteintäkter. Och det ska vara okej att initiativ blir misslyckade i Östersunds kommun.
  • Centerpartiet vill att kommunen ska bli en möjliggörare i stället för en görare. Det viktiga är vad som görs för de gemensamma resurserna, inte vem som gör det. I omsorgen och i skolan och förskolan.
  • Centerpartiet vill att kommunen ska ha modernt arbetssätt, förenkla och digitalisera så att händerna i vård, skola och omsorg ska kunna bli fler.
  • Centerpartiet vill att Östersunds kommun ska ha färre och spetsigare mål med sin verksamhet. Vi måste vilja vara bäst på något. Inte lagom på allt.

sol-has-bg

Senaste nytt från Jämtland

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.