Är Mammon Micaels bästa vän?

Personbild


Jag blir skrämd när jag läser att kommunalrådet, Micael Glennfalks första fokus är ersättningsnivån. Jag gläds när jag läser att Leif Carlsson (M) ändå vill se att RDB, Demokratiberedningen ska kunna komma tillbaka. 

Längtan efter pengar, ära och berömmelse är en enorm styrka och drivkraft för att bygga prisvinnande företag. Så länge det rör privatägt kapital så spelar det ju ändå ingen roll. Det är ägaren själv som leker med sina pengar.

I en kommun är det enligt min mening ledarens främsta uppgift att tillsammans med organisationen fatta genomtänkta och väl förankrade beslut för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för medarbetarna att göra sitt jobb och mest nytta för medborgarnas skattepengar.

För att lyckas med detta är demokratin det viktigaste verktyget, och bör i ekonomiskt svåra situationer snarare utvecklas istället för att begränsas.

Erik Paulsson
Centerpartiet i Vimmerby

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.