Emelie Nilsson och Malin Jonsson tilldelas Centerpartiets Guldklöver

Personbild


Centerpartiet arbetar för att landsbygdsföretagandet ska stimuleras och där är mjölkproduktionen en viktig motor som skapar många arbetstillfällen och samtidigt håller landskapet öppet.

Emelie Nilsson och Malin Jonsson har startat "Till vilket pris" vilket Centerpartiet i Vimmerby och Hultsfred vill uppmärksamma med en Guldklöver. Satsningens syfte är att stötta mjölkbönderna när nu många befinner sig i en mycket svår situation.

Centerpartiet ser satsningen som ett mycket viktigt sätt att stötta och lyfta den närproducerade mjölkproduktionen i Astrid Lindgrens Hembygd. Emelie Nilsson och Malin Jonsson har startat ett ideellt och privat initiativ för att informera konsumenter om mjölkproduktionens värde för bygden. Initiativet är föredömligt och har fått stort genomslag. Läs mer om den ideella föreningen här www.tillvilketpris.se/om-projektet/mjolkproducenter/.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.