Årsmöte genomfört

Centerpartiet i Lekeberg Centerpartiet i Lekeberg har haft Årsmöte. Regionråd Charlotta Englund besökte årsmötet och informerade från Region Örebro län.

David Järn, Fjugesta, omvaldes till ordförande. Övriga i styrelsen är: Nina Dahlström, Lanna, Astrid Söderquist, Norra Folkavi, Diana Olsén, Fjugesta, Liselotte Laurén, Edsberg, Thomas Kullberg, Lekhyttan och Conny Boman, Mullhyttan.

Året som gått har bjudit på många utmaningar för oss som parti. Vi gick in i den nya verkligheten efter valet 2022 som oppositionsparti. Det har gett oss möjlighet att fördjupa oss i både vad vi gjorde bra när vi var i majoritet, samt hjälpt oss att se vad vi behöver jobba vidare på. Vi vill leverera den bästa politiken för Lekeberg både nu i opposition och när vi åter är i majoritet.

Vi står inför ett EU-val 9 juni. Valet känns extra viktigt med tanke på hur omvärlden ser ut. Det är mycket viktigt att gå och rösta i EU-valet! Centerpartiets kandidater är Emma Wiesner och Abir Al-Sahlani, som under senaste mandatperioden gjort en bra insats i EU-parlamentet.

I Lekeberg kommer vi i Centerpartiet att synas genom vårt blad Nytt i Lekeberg, på sociala medier, på vår hemsida och genom möten och samtal.