3. Anders Olsson

Personbild


Anders Olsson

Jag är Anders Olsson, fyllde 53 i år. Är ensamstående och bor utanför Askersby. Fritidsintressen är sportskytte och jakt, naturvistelser/naturcamping och kulturhistoria, gamla bilar och naturligtvis min lilla hund.
Jag har en Fil.Kand-examen i Sociologi och Socialpsykologi, och därutöver ytterligare ett antal poäng i statsvetenskap, Juridik m.m.
Jag har även en hel del ledarskapsutbildningar från både näringslivet och politiken i "bagaget".
Jag kandiderar eftersom jag vill FORTSÄTTA göra hela Örebro kommun bättre och mer hållbart, tillsammans med er andra Centerpartister, inte minst krets och fullmäktigegrupp.
Jag har erfarenhet av nämndsordförandeskap och fullmäktigearbete. Jag brinner för både miljö/klimat-, landsbygds- och medborgar-/rättighetsfrågor, dessutom är samhällsbyggnad (både fysiskt och socialt) intressant.


Kontakta Anders Olsson

Kontakta Anders

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.