I september finns chansen att rösta för Linköpings bästa!

I Centerpartiets Linköping är det tryggt att leva. Tryggheten bygger ytterst på människor som har kraft och vilja att bygga ett gott liv för sig själva, sina nära och kära och som ser sig som integrerade delar i en större meningsfull helhet. I Linköping går det att bo i hela kommunen och ändå ha tillgång till bra skolor för ens barn, bra äldreomsorg och bra kommunal service. Det är en kommun där det är lätt att påverka, men mycket svårt att hata och hota. Det är en kommun där människor från olika bakgrunder möts, men där de utsatta miljöerna är vuxit bort. Det en gemenskap byggd på människors frihet, kraft och arbete. Olikheter bejakas, så länge alla delar respekten för enskilda människors rätt att forma sina egna liv.

I Centerpartiets Linköping är det roligt, spännande och enkelt att leva. Här finns plats för den enskilda människans kraft och vilja att skapa ett gott liv. Här är känslan av ansvar och engagemang för andra människor, och en gemensam hållbar miljö en del av kulturklimatet. Vi hoppas få ditt förtroende att tillsammans med dig och alla andra i Linköping förverkliga denna vision.

I september har du chans att rösta för ett grönt och hållbart Linköping där vi har ett samhälle som håller ihop. Ta den chansen! Rösta för ett grönt ledarskap som ser HELA Linköping och jobbar för Linköpings bästa!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.