Kalender

Vi arrangerar regelbundet Prata politik-kvällar för diskussion med våra företroendevalda eller med inbjudna gäster. Även potentiella medlemmar är välkomna.

Sommar-AW

Den 19 juni samlas vi klockan 18.00 för att tillsammans avsluta en intensiv vår med Centerpartiet i Malmö. Vi avslutar vårterminen med en sommar AW där vi i styrelsen får en möjlighet att tacka av alla medlemmar som engagerat sig under våren, och träffa nya medelmmar som vill bli en del av center-gemenskapen.

För frågor vänliga kontakta vår ordförande Martin Molin

Lyssna på Murres Almedalstal

Den 25 juni på kvällen tänker Centerpartiet i Malmö ta sig till Lund för att där tillsammans med vår partikamrater i Lund titta på Murres partiledartal från Almedalen. Vi samlas på O'Leary's i Lund.

För frågor vänligen kontakta vår ordförande Martin Molin

Gå Malmös Prideparad med Centerpartiet

Lördagen den 6 juli tågar Centerpartiet som vanligt i Prideparaden genom Malmö. Häng med!

För frågor vänligen kontakta styrelseledamot Julia Sundin

Prata politik

En gång i månaden träffas Centerpartiet i Malmö för att prata om ett aktuellt politiskt ämne med en inbjuden gäst. Alla är välkomna till våra Prata politik-kvällar.

För frågor vänligen kontakta styrelseledamot Hanna Holm.

Bokcirkel

Centerpartiets bokcirkel träffas några gånger per termin och diskuterar olika intressanta skrifter med bäring på vår samtid, politiken eller ideologi. Ständig mötesplats är The Tap (Tåtplatsen 2)

För frågor vänligen kontakta Leif Mohlin

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.