Rolf Axel Nordström

Personbild


∙ Kommunfullmäktigekandidat #14

Lantmästare och entreprenör som särskilt brinner för glada grisar!

Jag driver sedan sedan 1971 Ängavallen där grisar bökar ute i en naturlig miljö där de lever enbart på vegetarisk kost ifrån gården. Med tiden har verksamheten utvecklats med kor och får, med eget slakteri, där djuren slaktas helt utan stress och med Sveriges första gårdsbutik där gårdens hemlagade delikatesser från det egna charkuteriet bjuds till försäljning. På gården finns också egen kvarn, mejeri, ysteri, bageri, restaurang, café, picknickpark, örtagård och ett trivsamt gårdshotell.

Djurvälfärd, miljö och företagares villkor är särskilt viktiga frågor både för Centerpartiet och mig själv.
Här gör vi redan idag skillnad och med ett starkare Centerparti kan Vellinge kommun också bli mycket bättre inom dessa frågor!

Kontakta Rolf Axel Nordström

Kontakta Rolf Axel

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.