Sofia Erichs

Personbild


Styrelseledamot Centerpartiet i Vellinge

Jag har bott i Vellinge kommun i snart fem år och spenderat alla mina somrar här. Nu har jag barn som går i skolan i Falsterbo och för mig är det självklart att engagera mig politiskt och intressera mig för de beslut som tas på kommunal nivå. Beslut som påverkar min familj, vänner, medmänniskor och naturen vi bor i.

Demokrati, medmänsklighet och respekt för kommande generationers möjlighet att verka och bo i vår vackra kommun ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är fast besluten att se till att vitalisera demokratin i Vellinge kommun genom att, hos människorna som bor här, öka kunskapen om den politiska processen. Jag vill att fler ska förstå att det går att påverka - antingen genom att engagera sig politiskt eller helt enkelt genom att rösta på det parti man tycker verkar vettigt. Inte det parti man alltid har röstat på. Det är upp till dig att ta reda på hur det fungerar, vem som tar vilka beslut och varför. Är vi fortfarande en av Sveriges topp 5 skolkommuner? Är de politiska besluten som tas kring äldrevården rimliga? Får alla barn i kommunen de resurser de har behov av - och rätt till? Läs mer om de lokala frågor vi driver just nu.

Vill du också arbeta för att öka kunskapen och intresset för det politiska arbetet i Vellinge kommun? Har du barn i skolan eller släktingar inom äldevården och vill vara med i de beslut som tas? Eller har du funderat på något annat inom kommunpolitiken som du vill diskutera?

RIng eller maila mig - 0706-69 53 57 sofia.erichs@centerpartiet.se

Kontakta Sofia Erichs

Kontakta Sofia

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.