Riksdagsledamot - Martina Johansson

Personbild


Riksdagsledamot

Martina Johansson är riksdagsledamot för Centerpartiet i Sörmland. I riksdagen ansvar Martina för frågor som rör familjerätt och socialförsäkringar. Kontakta henne gärna!

Vem är du?
En positiv kvinna som är född och uppvuxen i Lekaryd utanför Alvesta. Numera bor jag med man och två döttrar i Västerljung, Trosa kommun.

Vad gör du?
Jag har uppdrag som riksdagsledamot sedan 2018.

Vad vill du?
Som riksdagsledamot vill jag bland annat ha ett samhället som bättre möter barns behov av att ha tillgång till sina föräldrar, men även att vi får en bättre helhet för de barn som kommer till världen på andra sätt än man/kvinna och gift. Den lagstiftningen är nämligen väldigt lappad och lagad.

Jag vill även ha socialförsäkrningar som stärker de som har det svårast samtidigt som det ska löna sig att arbeta. Det kräver en ständig balansgång i krav, nivåer på ersättningar och vilken kompensation som ska ges för förlorad arbetsinkomst.

Kontakta Martina Johansson

Kontakta Martina

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.