Robert Davidsson

Personbild


Robert är bland annat ledamot och partiets gruppledare i kommunfullmäktige, ordförande i samhällsbyggnads­nämnden samt vice ordförande i kommunstyrelsen.

Under mandatperioden 2018-2022 har jag varit ledamot i kommun­fullmäktige, ordförande i samhälls­byggnads­nämnden samt ersättare i kommun­styrelsen. Jag brinner för entreprenörskap och att skapa goda förutsättningar för att hela Vingåkerbygden ska kunna utvecklas och växa. Jag bor i Läppe och jobbar till vardags som kommunikations­strateg i Finspångs kommun. Jag är även delägare i Lindbacka bruk väster om Örebro som utvecklas till en publik företagsby i en historisk kulturmiljö.

Därför kandiderade jag till kommunfullmäktige

Jag vill vara med och fortsätta utveckla Vingåker som Sveriges smartaste landsbygd, en tillväxtort som präglas av hållbarhet och framtidstro.

Därför kandiderade jag till Riksdagen

Som landsbygdsboende och småföretagare vill jag vara med och arbeta för en bättre samhällsplanering, infrastruktur och villkor för näringslivet.
Som företagare ser jag också kraften i entreprenörskapet och de möjligheter som finns att utveckla och skapa nya verksamheter och fler arbetstillfällen som leder till ökade skatteintäkter och en bättre välfärd.

Gick inte att hämta tweets.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.