Lotta Morger

Personbild


Ordförande Centerpartiet Lidingö, talesperson utbildning, ledamot kommunfullmäktige och utbildningsnämnden

Fritidspedagog, Kyrkviken

Vem är jag?

Jag bor med min familj vid Kyrkviken och arbetar som fritidspedagog på Östermalm. Jag har alltid varit engagerad i föreningslivet bland annat som yogainstruktör på F&S Lidingö.

Vilka frågor brinner jag för?

Jag brinner för frågor som rör förskola och skola. Jag vill se mindre barngrupper och fler högskoleutbildade pedagoger. Lidingö behöver också flera gymnasieplatser helst genom en ny gymnasieskola. För mig är det även viktigt att kommunen serverar näringsriktig, gärna närproducerad, mat till både gammal och ung, Idrottslivet behöver också ett idrottscampus i Högsätra.

Kontakta Lotta Morger

Kontakta Lotta

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.