Joakim Jarnryd

Personbild


Ersättare kommunstyrelsen

Chef Stockholms Läns Landsting, Högberga

Vem är jag?

Tjänsteman och chef med erfarenhet av arbete inom det offentliga Sverige. Numera Lidingöbo men med rötter från den värmländska myllan.

Vilka frågor vill jag driva?

Jag vill att Lidingö ska vara en kommun för alla invånare där integration och delaktighet ska styra de kommunala tjänsterna. En kommun där invånarna ska ha nära till alla verksamheter, bl.a. genom utökade digitala tjänster. En kommun som ser helhet och samverkar med andra aktörer för invånarnas bästa. En kommun som får bättre förutsättningar genom att utmana den s.k. ”Robin Hood”-skatten

Kontakta Joakim Jarnryd

Kontakta Joakim

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.