Hans Peters

Personbild

Vem är jag och vad kämpar jag för?

Jag heter Hans Peters och bor i Jarlaberg och flyttade dit från Stockholm (Bromma) med familjen 2005. Har två döttrar, en som pluggar i Lund och en som jobbar i resturangbranchen här i Nacka. Jag trivs mycket bra i Nacka och det är en spännande och naturskön kommun. Även Roslagen och skärgården ligger mig varmt om hjärtat då jag har ett sommarställe i Norrtälje kommun.

Jag var kommunalråd under tre mandatperioder, 2011-2022. Ett spännande och givande uppdrag men också ansvarsfullt. Under dessa år var jag först ordförande i kulturnämnden och sedan ordförande i Natur- och trafiknämnden. Jag vill fortsätta jobba för ett tryggt, naturskönt och nytänkande Nacka. Jag vill se till att viktiga naturområden och kulturmiljöer bevaras för kommande nackabor. Dessutom vill jag fortsätta förnyelsen av den kommunala verksamheten och se till att det finns olika driftsformer för medborgarna att välja mellan. Nackaborna har rätt att få välja skola, förskola, äldreomsorg, kulturskola och mycket mer.”

Från och med denna mandatperiod, 2023, är jag 1:e vice ordförande i kommunfullmäktige, ordförande i överförmyndarnämnden samt ordförande i naturvårdsrådet. När jag inte sysslar med politik så tycker jag om att röra på mig. Vandring, cykling, paddling och skridskor är det jag sysslar mest med. Har också en roddbåt som jag gärna ger mig ut på fjärden med.


1:e vice Ordförande i Kommunsfullmäktige

Övriga uppdrag:

  • 1:e vice ordförande i kommunsfullmäktige
  • Ordförande i Överförmyndarnämnden
  • Ledamot i Natur- och Trafiknämnden
Kontakta Hans Peters

Kontakta Hans

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.