Anna Hammar

Personbild


Anna är ersättare i kretsstyrelsen och ledamot i barn- och utbildningsnämnden.

anna.hammar@centerpartiet.se

Vem är du?

– Jag är en 46-årig samhällsintresserad kommunikatör som är uppvuxen i vår kommun och efter några år utomlands bor i Rönninge med sambo, barn och två kaniner. Jag älskar att resa och uppleva nya saker, äta och laga god mat och umgås med familj och vänner.

Varför valde du Centerpartiet?

– Att Centerpartiet konsekvent står upp för allas lika rätt och värde och driver en grön liberal politik var avgörande för mig när jag valde parti. Dessutom är centerpartister otroligt trevliga.

Vilka är dina hjärtefrågor?

– Jag brinner för skolan och våra barn och unga. Framför allt för att vi ska ha en skola där alla elever trivs och får möjlighet att lyckas, oavsett bakgrund och förmågor. För mig är att lyckas i skolan inte bara höga betyg. Minst lika viktigt är att må bra, känna gemenskap och framtidstro. Bland annat tror jag på att NPF-anpassa alla skolor (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som t ex autism eller adhd). Det som fungerar för barn med NPF är bra för alla barn.

Lokalt besökstips?

– Besök Ersboda 4H gård på senvåren när killingarna har fötts. Det finns inget gulligare än att se dem studsa omkring.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.