Anna-Lena Brandt

Anna Lena Brandt


Anna-Lena Brandt är ersättare i kretsstyrelsen, vice ordförande i socialnämnden och ordförande i Seniorrådet

ahbrandt2015@gmail.com

Vem är du?

– Jag är Rönningebo sedan 24 år tillbaka med stort intresse för olika kulturer, litteratur, konst, djur och natur. I övrigt är jag intresserad av in- och utrikespolitik, miljöfrågor och omvärlden i stort. Under mitt arbetsliv har jag främst arbetat med demilitarisering i Sverige och utomlands.

Varför är du Centerpartist?

– Jag har alltid gillat Centerns raka hållning och därför ett enkelt val att engagera mig i centerpolitiken då dess ideologi stämmer för mig. Jag gillar Annie Lööfs rättvisepatos.

Vilka är dina viktigaste frågor?

– Jag vill utöka antalet korttidsplatser på SÄBO (särskilt boende för äldre) för att underlätta för anhöriga som behöver avlastning, och undersöka möjligheten att bygga boenden för äldre som inte har behov av SÄBO men som har behov av gemenskap, service, tillsyn och omsorg.

Har du ett lokalt besökstips?

– Ja, i våras var det invigning i Salems kyrka av den nya orgeln. Unna dig en stund och koppla av och lyssna på det mäktiga bruset av orgeln då tillfälle ges.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.