Steve Malmström

Raili Nilsson


Steve Malmström är ersättare i kretsstyrelsen.

stevemalmstrom@icloud.com

Vem är du?

– Nybliven pensionär som vill göra något som kan göra livet bättre för andra. Drev Rönninge deli i 15 år och jobbade innan dess i resebranschen samt som affärskonsult.

Varför blev du Centerpartist?

– Jag har alltid haft liberala värderingar och drogs till Centern eftersom jag har mött så många kloka människor där, som delar min syn på samhället.

Vilka är dina hjärtefrågor?

– Jag tycker det är bråttom att förbättra klimatet och hindra att det blir för varmt, för kallt och för blåsigt och för blött. Jag intresserar mig också för hur maten vi äter odlas och tillverkas och anser att Sverige borde vara mer självförsörjande när det gäller livsmedel. Eftersom jag vill vara med och skapa en bättre framtid är det också viktigt för mig att alla barnen får en trygg miljö och en skolgång som formar dem till kunniga och kloka vuxna.

Lokalt besökstips?

– Rönninge deli är fortfarande en bra restaurang. Man ska inte behöva lämna kommunen för att äta och dricka gott. Och jag älskar att det finns så gott om djupa skogar runt omkring oss.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.