Raili Nilsson

Personbild


Ledamot

Jag är aktiv fritidspolitiker i Salem sedan 2014, där jag har varit bland annat gruppledare och kommunstyrelsens vice ordförande. Till vardags driver jag ett mindre trädgårdsföretag. Som född och uppvuxen med lantbruk brinner jag bland annat för klimatfrågan, den biologiska mångfaldens ojämförbara betydelse och liberala värden.

I distriktsstyrelsen ämnar jag arbeta för inkludering, samarbete och lag-känslan hos alla länets kretsar så att vi gemensamt går framåt som Sveriges starkaste Centerdistrikt i valet 2026.

Kontakta Raili Nilsson

Kontakta Raili

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.