Vi väljer framåt. Vilken väg väljer du?

Valet den 9 september är ett viktigt värderingsval. Ett val där vi tillsammans bestämmer vilket land Sverige ska vara. Det är allvar nu. 

Det finns starka krafter som sprider misstro och rädsla. Centerpartiet står för medmänsklighet, jämställdhet och tolerans. Sverige ska vara ett land som håller ihop.

På många sätt är Sverige ett bra land att leva i. Samtidigt finns det många utmaningar. Arbetslösheten är hög bland nyanlända, vårdköerna växer, det är polisbrist och utsläppen ökar. Sverige håller på att delas. Det behövs ett nytt ledarskap som ser till att Sverige håller ihop.

För Centerpartiet är det viktiga att stoppa utsläppen. Inte utvecklingen. Klimathotet tvingar oss att tänka nytt och vara innovativa. Genom smarta tekniklösningar och grön tillväxt kan vi lyckas förbättra miljön. Klimatet behöver resultat, inte tomt prat och symbolåtgärder.

Vi står för en helt annan riktning. När andra bara ser problem, ser vi potential. När andra tar till främlingsfientlighet, väljer vi medmänsklighet. När andra ser tillväxt som ett miljöhot, ser vi möjlighet till nya gröna jobb. Och när andra sprider oro, skapar vi trygghet.

Istället för att vända kappan efter vinden och dras längre ut mot kanterna, så väljer vi en annan väg för hela Sverige: framåt.