Centerpartiet i Uppsala län


Vad menar vi med Närodlad politik?

Närodlad politik innebär att besluten tas så nära de det gäller som möjligt. Vi tycker det är helt rimligt att vi, var och en, ska kunna påverka vår egen vardag. Det handlar både om öppenhet och självbestämmande, men också om en ansvarsfull, grön, jordnära och frihetlig decentralistisk politik.

Närodlad politik beskriver vår syn på var jobben skapas, och var makten ska ligga. Vi är övertygade om att miljö och tillväxt i hela länet är varandras förutsättning.

Närodlad politik är också vardagsnära saker som nya cykelvägar, närproducerad mat på förskolan och på serviceboendet, att bredband finns över hela vårt län så att vi kan arbeta var vi vill, och att vi kan få tag på räddningstjänsten om och när det behövs. Det handlar helt enkelt om det självklara, att skapa likvärdiga förutsättningar för oss att leva, bo och jobba överallt i hela vårt län. 

Håller du med oss, bli medlem du också i Sveriges öppnaste parti!

sol-has-bg

Senaste nytt från Uppsala län

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.