Kristinehamn
Centerpartiet lokalt
  • / Nyheter
Filtrera arkiv:
Senaste nytt
Visa fler artiklar

Måndag den 22:e oktober kl 18.30. Nomineringsmöte till politiska uppdrag i kommunen, i Vikegården i Vike. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Anmäl gärna deltagande på telefon/sms 070-626 24 56.

Måndag den 8:e oktober Är det medlemsmöte i Elofstorps gamla missionshus i Ölme kl 18.30. Eftervalsdiskussioner och förtäring. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Anmäl gärna deltagande på telefon/sms 070-626 24 56.

(Och vi vet att det är första dagen på älgjakten för många av oss, men vi hittade ingen annan lämplig dag)

 

Lördag den 12:e maj kan du träffa oss i vår monter på Vike Bondemarknad, ca 15 km söder om Kristinehamn. Montern är mellan Vikegården och Gamla skolan. I år är det också en politikerdebatt med riksdagskandidater kl 12, vid Sörgården. Ordföranden i Lrf, Patrik Ohlsson är utfrågare. Så kom och passa på att ställa frågor!

På eftermiddag/kväll lördagen den 26:e maj är det medlemsmöte för alla medlemmar vid Kärrs Bygdegård, med fotografering inför valet. En intressant besökare utlovas, mer info kommer!

Tisdagen den 28 november kl. 18.30 besöker vi Olssons städ på Tredje Industrig. 9, Kristinehamn. Alla intresserade är välkomna!

Vi firar RUT-AVDRAGET nu 10 år! Patrik Olsson - berättar om företagets historia och framtid.

Text