Välkommen till centerpartiet i kristinehamns kommun

 

Vi driver nära politik i hela kommunen.

För senaste nytt, titta under fliken "Nyheter" och/eller följ oss på vår facebooksida! https://m.facebook.com/Centerpartiet-i-Kristinehamns-kommun-1491663714474452/

Vill du vara med oss och göra en insats för framtiden? Titta under "kontakt"och se vem du vill kontakta så hjälper vi dig och lotsar dig rätt. Välkommen i gänget!

Tack alla ni för det fina förtroende ni gett oss i de senaste både svenska valen och eu-valet, där vi bl a ökade med två mandat i kommunfullmäktige. Vi ska göra det allra bästa vi kan av det förtroendet för alla invånare i hela Kristinehamns kommun!

Kontaktuppgifter finns under "kontakt" högst upp på sidan. Vill du något så hör gärna av dig! Vi kommer och besöker företag och föreningar i den mån vi hinner. Hör av dig så ser vi om vi kan hitta en tid som passar!

Är du nyfiken på oss och vår politik? Du kanske vill bli medlem, eller bara höra mer? Hör gärna av dig till någon av oss på kontaktlistan så kan vi träffas och diskutera!


 


sol-has-bg

Senaste nytt från Kristinehamn

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.