Ale

Lina Bodestad

Personbild


Kretsordförande, Centerpartiet Ale

Lina Bodestad är kretsordförande för Centerpartiet i Ale 2019. Lina kommer ursprungligen från Värnamo i Småland och engagerade sig i Centerpartiet för att hon brinner för miljön, socialliberala värderingar och företagarfrågor. Och, givetvis, för feminism och jämställdhet.

Sedan valet 2018 sitter Lina som ersättare i kommunfullmäktige och som ordinarie ledamot i utbildningsnämnden i Ale. Hon ingår även i presidiet för ortutvecklingsmötet i Nol.

Är du också nyfiken på grön liberal politik? Vill du veta mer om vad vi gör, och funderar på att själv engagera dig i politiken?

Kontakta Lina på lina.bodestad@centerpartiet.se eller via sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/linabodestadcenterpartiet/

Instagram: https://www.instagram.com/linabodestad_centerpartiet/


Kontakta Lina Bodestad

Kontakta Lina

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.