Mikael Larsson


Riksdagsledamot Sjuhärad

Centerpartiets försvarspolitiska talesperson

Jag heter Mikael Larsson och bor i Björketorp i Marks kommun. Jag representerar Sjuhärad i riksdagen. Min drivkraft i mitt politiska arbeta är att jag vill fånga upp frågorna underifrån. Att innan ett politiskt beslut fattas också kunna förstå hur det påverkar människor inom olika livsöden och var man är i livet. Att människor ska få bestämma mera över sina liv och att alla kan bidra till att bygga Sverige starkare efter sin förmåga och kunskap är viktigt för att föra samhället framåt! Jag vill arbeta för att motverka klyvningen mellan stad och land och på arbetsmarknaden. Därför är jag Centerpartist

Kontakta Mikael Larsson

Kontakta Mikael

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.