Rickard Nordin


Riksdagsledamot Göteborg

Centerpartiets klimat- och energipolitisk talesperson
Ersättare näringsutskottet

Första gången jag fick rösta jämförde jag alla partier och fastnade för Centerpartiet, två veckor senare blev jag medlem. Som uppväxt på landsbygden och boende i storstaden har jag förmånen att kunna se olika behov och perspektiv och slås ofta av att alltför mycket makt finns i centrerat i Stockholm istället för vid köksbordet eller i kommunen.

Mitt engagemang för miljöfrågor gjorde att jag gick med i Centerpartiet, men jag stannar kvar tack vare alla upplevelser jag får, människorna jag möter och all politik jag får vara med och förändra. Jag brinner för att lösa problem och underlätta för människor.

Det finns så många kloka och spännande idéer där ute som inte kommer fram på grund av krångliga regler, stelbenta system och passiva politiker. Det handlar om allt från elbilar och förnybar energi till ny teknik och bostadsbyggande. Jag vill se ett Sverige i framkant inom både miljö och företagande och jag är övertygad om att hela Sverige behövs för att uppnå det.

Jag vill:

  • Hjälpa den förnybara energin att växa både med mer grön el och gröna drivmedel
  • Ge människor chansen att få utlopp för alla spännande idéer
  • Att Sverige ska ligga i framkant när det gäller att testa ny teknik och spännande lösningar för framtiden
Kontakta Rickard Nordin

Kontakta Rickard

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.