Grafisk profil

Centeråartiet logga

Ny grafisk profil och logotyp för Centerpartiet

Centerpartiet har en ny grafisk profil, där fyrklövern får en central roll.

– Tillsammans med en uppfräschad grafisk profil och ett nytt tydligt typsnitt kan fyrklövern ge en förstärkt känsla av vad Centerpartiet står för och vad vi vill, säger partisekreterare Michael Arthursson.

Fyrklövern är en stark symbol för Centerpartiet. Den har funnits med i många decennier i olika tappningar. Men de senaste åren har den inte rymts i själva loggan. Nu blir det ändring på det.

– Det är en förnyad fyrklöver, sammansatt av fyra hjärtan som tillsammans pekar mot mitten. En fyrklöver i rörelse framåt.

Läs mer i en artikel


Logotyper och grafiska material

Här kan du ladda ner Centerpartiets grafiska manual och logotyp i olika format. Här finns också de olika färgkoderna. Har du frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta Ola Obrant Andreasson, varumärkes- och kampanjstrateg, ola.obrant-andreasson@centerpartiet.se

Grafiska riktlinjer , 7.9 MB.

Medlemmar i Centerpartiet kan ladda ner typsnitten från Connect.

Är du inte medlem?

Bli medlem här


Samtliga logotyper , 7.7 MB.

Filerna i länken är komprimerande med WinRAR.

Du kan ladda ner gratisprogram för

WinRAR för Windows

WinRAR för MAC


Den gröna färgkoden

Pantone: 3305 C
CMYK: 100-13-70-60
Hexadecimala koden: #114838
RGB: R=17 G=72 B=56

Ladda ner färgkarta , 24.8 kB.


Licenser

Centerpolitik är till för att spridas. Därför är webbplatsen i så stor utsträckning som möjligt licensierad under en internationell Creative Commons Attribution 3.0 Unported License. Licensen omfattar allt material där Centerpartiet äger upphovsrätten.

Videofilmer ligger på YouTube och där tillkommer YouTubes användar- och licensvillkor.

Många av bilderna på webbplatsen ägs inte av Centerpartiet. Är du osäker på om du får, eller hur du ska använda en bild, är du välkommen att höra av dig till info@centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.