Abir Al-Sahlani

Personbild


Europaparlamentariker

Om Abir

Abir Al-Sahlani är Europaparlamentariker för Centerpartiet, och vice ordförande i den liberala partigruppen Renew Europe, där Centerpartiet ingår. Jämlikhet och frihet är nyckelfrågor. Abir Al-Sahlani är ordinarie ledamot i LIBE, utskottet för medborgerliga fri- och rättigheter samt rättsliga- och inrikesfrågor, samt suppleant i EMPL, utskottet för sysselsättning och sociala frågor inom EU och utskottet för jämställdhet.

Utöver utskottsplatserna i parlamentet är Abir Al-Sahlani vice ordförande för Delegationen för förbindelserna med Irak, och suppleant i Delegationen för förbindelserna med Bosnien, Hercegovina och Kosovo.

Kontakta Abir Al-Sahlani

Kontakta Abir

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.