Centerkvinnorna i tanum

sol-has-bg

Centerkvinnorna kämpar för ett jämställt samhälle där män och kvinnor har lika rättigheter och möjligheter. Alla ska ha rätt till ekonomisk frihet, sexuell frihet och god hälsa samt strukturell frihet.

En lokal kraft för jämställdhet är Tanums Centerkvinnor som lyfter och stöttar kvinnor både i de stora frihetsfrågorna och de vardagsnära. På nationell nivå deltar vi i nätverk, utbildningar och är med och formar vilken politik som Centerkvinnorna driver inom Centerrörelsen.

På lokal nivå har medlemmar i Centerkvinnorna reagerat på bristande jämställdhetsperspektiv och drivit på jämställdhetsarbetet i Tanums kommun. Centerkvinnorna i Tanum uppmärksammar kvinnors företagande och engagemang.

Centerkvinnorna i Tanum delar gärna med sig av sitt kunnande inom olika områden. Träffarna som ordnas är alltid lärorika oavsett om det handlar om att göra egna bivaxdukar eller bara mötas.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.