Julia Cederstrand

Kommunalråd Centerpartiet Gävle

Hon är född och uppvuxen i en företagarfamilj i Hedesunda. Idag bor hon i Stigslund och är kommunalråd. Företagande, landsbygd och klimat är extra viktiga frågor för Julia.

Vill du veta mer om Julias vardag som kommunalråd?

Följ Julia på Facebook Kontakta Julia

sol-has-bg sol-light-text

Julias ord

Jag började engagera mig i Centerpartiet för at det är det enda partiet med tyngd i att jobba för hela Sverige, med respekt för jord- och skogsbruk och gräsrotsfeminismen.

I Gävle fyller ett sådant parti en viktig roll. Vi bidrar till ökad jämställdhet och jämlikhet. Jag och Centerpartiet tror på att du, oavsett kön, bakgrund eller var du bor, ska ha förutsättningarna att skapa ett gott liv för dig och din omgivning.

Mina viktigaste frågor är: Landsbygd, företagande och klimat.

Som kommunalråd hoppas jag med engagemang kunna skapa en skiftning i den kommunala styrningen, där vi ökar det externa perspektivet, och jobbar mer tillsammans.

Jag tror på att Gävle kan utvecklas, och att man kan påverka genom politiken. Håller du med? Då behöver jag och Centerpartiet dig. Välkommen som medlem!

Mer om Julia:

Bor: Stigslund

Nuvarande politiska uppdrag: Kommunalråd

Politiska erfarenheter: Ledamot I kultur och fritid, ledamot i UN, ersättare I KS, ledamot I Näringslivsutskottet.

Övriga erfarenheter: Trafikplanerare, regional strateg, lärare.

Intressen utanför politiken: Bygge, odling, skidåkning (alpint).

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.