Hudiksvall
Centerpartiet lokalt
  • / Nyheter
  • / INSTÄLLT PGA COVID-19 Centerpartiet bjuder in till öppet möte om skolstrukturen

INSTÄLLT PGA COVID-19
Centerpartiet bjuder in till öppet möte om skolstrukturen

Torsdagen den 26 mars bjuder Centerpartiet in till ett öppet möte kring skolstrukturen i Hudiksvalls kommun. Mötet hålls på Mariagården i Forsa mellan klockan 18:00-20:00.

Från Centerpartiet kommer flera av våra representanter att finnas på plats samt vårt oppositionsråd Caroline Schmidt. Medverkar gör även Frida Demervall, ledarskribent på Hela Hälsingland. Även Lärandenämndens ordförande Jonas Holm och förvaltningschefen Ingela Raula är inbjudna att delta på mötet.

– Vi hoppas att så många som möjligt kommer på mötet, detta är en känslig fråga som berör många inom kommunen. Därför är det viktigt att vi för samtal kring detta och att vi politiker lyssnar in vad medborgarna anser kring dessa frågor, säger Erika Söderström (C) som är 2:e vice ordförande i Lärandenämnden.

Frågan har varit aktuell länge nu och tas dagligen upp i sociala- och tradtionella medier.

– På sociala medier och i lokaltidningen har många uppmärksammat den tystnad som varit från majoriteten i dessa frågor. Det är en av anledningarna till att vi nu bjuder in till detta möte och att vi bjudit in nämndens ordförande och förvaltningschefen, säger Caroline Schmidt (C), oppositionsråd.