Centerpartiet Hisingen

Personbild


  • Gunne Steen, ordförande för Centerpartiet Hisingen

Centerpartiet Hisingen är den geografiskt största av centerpartiavdelningen och täcker hela Hisingen. Från att ha haft flera olika avdelningar på hisingen (Centern i Torslanda, Centern i Björlanda, Centerpartiet i Norra Hisingen-Lundy, Sävecentern, Tuvecentern mm) är det idag en avdelning som inkluderar hela Hisingsön. Du är varmt välkommen att delta i vår avdelnings verksamhet om du bor-, arbetar-, studerar- eller har annan anknytning till Hisingen! Känn dig som hemma här.

Vår avdelning täcker allt från landsbygd i Säve, Torslanda och Björlanda till nybyggda bostadskvarter i Eriksberg och Kvillebäcken. Vårt politiska ansvarsområde är bland annat SDN Norra Hisingen, SDN Västra Hisingen och SDN Lundby samt samordningsförbundet Hisingen. Vi har flera politiska representanter som sitter i olika kommunala och regionala organ och driver grön, liberal och närodlad centerpolitik.

Vi har en lång tradition av att delta på olika torg- och marknadsdagar samt har stort kampanjfokus i vår verksamhet. Vi vill ut och möta väljare och hisingsbor samt höra vad de tycker är viktigt och vad de skulle vilja förändra! Vi har också en nystartad tradition av en familjedag på Stall Adam. Vi brukar arrangera ponnyridning, lotteri, korvgrillning och miniloppis - perfekt för hela familjen och för att möta politiker på ett avslappnat och enkelt sätt.

2018 var distriktsordförande Emmyly Bönfors hedersgäst som hisingsborna fick möta och samtala med. 2019 är det Kristina Jonäng som är regionråd (C), ordförande i Västra Götalandsregionens regionutvecklingsnämnd samt EP-toppkandidat.

Om du vill delta i vår verksamhet är det bara att höra av dig. Vi har också olika projekt- samt arbetsgrupper man kan delta i om man vill ha större ansvar och tillsammans bidrar vi till att föra ut mer centerpolitik på hela Hisingen! Låt oss gemensamt göra Hisingen bättre och driva på för de politiska frågor som är viktiga för just oss och våra närområden. Om du också tror på ett grönare, liberalare, tryggare och mer närodlad Hisingen så är du varmt välkommen att gå med!

Vi hörs,

Följ vår Facebooksida!

@centerpartiethisingen

Där kommer all information kring aktiviteter, kampanjer, evenemang, familjedag på Stall Adam samt politiska frågor vi driver!

Avdelningsstyrelse Centerpartiet Hisingen 2019-2020:

Gunne Steen, ordförande

Helena Richardsson, vice ordförande

Linda Mathiasson, sekreterare

Cecilia Haraldsson, ordinarie ledamot

Tomas Karlsson, ordinarie ledamot

Anna Belfrage, ordinarie ledamot

Hayder Tariq, ordinarie ledamot

Karin Östring Bergman, ersättare

Arne Svensson, ersättare

Kontakta Gunne Steen

Kontakta Gunne

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.