Helena Lindahl kommer till distriktsstämman!

På Centerpartiet Gotlands distriktsstämma 16 mars kommer Helena Lindahl att medverka. Helena är Centerpartiets talesperson i landsbygdsfrågor och skattepolitik, och riksdagsledamot från Västerbotten. Hon är en oerhört stark förkämpe för att hela Sverige ska leva. Hon brinner verkligen för landsbygdens villkor, för skogen och lantbruket. Rättvisa villkor som skapar förutsättningar för individer och lokalsamhällen att växa av egen kraft.

Helena Lindahl sitter framför en bred trädstam i varmt sidoljus.

Foto: Carina Edström Westman


Distriktstämman är i Hemse Folkhögskola, i Gullinsalen, 16 mars kl 10, med ombudsanmälan med smörgås och kaffe från kl 9:30. Lunchen äter vi i Folkhögskolans matsal och fortsätter sedan i Gullinsalen igen. Vi beräknar vara klara runt kl 15:00.
Vi tar ett självkostnadspris på 150 kr och du betalar med fördel när du anmäler dig på denna länk: https://www.sv.se/avdelningar/sv-gotland/kurser/distriksstamma-centerpartiet-gotland-42746/

Under Daniel Bäckströms föräldraledighet är Helena Lindahl alltså landsbygdspolitisk talesperson, hon skriver på sin Facebook: "Som uppvuxen i västerbottniska småsamhällen och engagerad i en rörelse som grundades av bönder är det givetvis en otroligt stor ära. Samt ett lika stort ansvar. I min bok är det den absolut den finaste roll man kan ha som riksdagsledamot i allmänhet, men i synnerhet i Centerpartiet."
Det håller vi med om och är väldigt glada att Helena kan komma till oss på Gotland!

Vi kommer publicera handlingarna och programmet efterhand som de blir klara när stämman kommer närmare, här på hemsidan.