sol-has-bg sol-light-text

RE(C)EPT FÖR SVERIGES BÄSTA!

 

För mig handlar politik om att göra världen bättre och här på denna sida delar jag med mig av mina recept.

Jag vill driva på för att utsläppen av koldioxid drastiskt minskar redan innan 2025. Vi behöver mer ren el, byta bränslet i bilar och förstärka återvinngen ordentligt. Jag vill driva på för mer halländsk mat på tallriken – hela Sveriges livsmedelsproduktion måste öka.

I Halland ser vi att många branscher har stor brist på personal. Samtidigt som andra går arbetslösa. Här vill jag driva på för en bättre matchning och fler yrkesutbildningar. Det ska också vara enklare att starta och driva företag. Jag vill driva på för att det ska vara lika självklart att ett techbolag eller vårdbolag drivs av en kvinnlig som en manlig entreprenör.

Det viktigaste vi har är varandra och jag vill bidra till att allas potential tas tillvara. Här spelar politiken en viktig roll i att skapa rätt förutsättningar.

Tillsammans kan vi skapa förändring. Jag hoppas att jag får ditt förtroende att bli din riksdagsledamot för att se till att det blir mer gjort i svensk politik – för det behövs.

Kryssa Mari-Louise ”Millis” Wernersson till riksdagen

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.