Nu satsar vi på ökat förtroende

- Framåt för Centerpartiet i Halland

Centerpartiet Hallands toppkandidater på riksdagslistan är från vänster Harald Lagerstedt, Emilia Lindgren, Mari-Louise Millis Wernersson, Ola Johansson och Jennie Wijk.

 

Centerpartiet har flera kandidater på sina listor som satsar på en plats i Riksdagen. Det är vi som vill ha ditt förtroende på valdagen den 9 september!

1:an Ola Johansson, Kungsbacka

Ola Johansson som är riksdagsledamot och partiets nationella bostadspolitiska talesperson gör politiska debatter och deltagande i länets olika aktiviteter till den viktigaste delen i sin valkampanj. Han ser till att hinna med så många samtal med hallänningarna som möjligt innan valet.

- Jag söker hallänningarnas förtroende igen. I så fall blir det tredje gången gillt, säger Ola Johansson som utsågs att toppa Centerpartiet i Hallands riksdagslista.

2:an Mari-Louise Millis Wernersson, Falkenberg

Mari-Louise Millis Wernersson tar husbilen till hjälp när hon ska möta hallänningarna i sommar.

- Jag gillar att föra framåt, både i politiken och i husbilen, så den tar jag med mig för att möta människor i hela Halland, säger Mari-Louise Millis Wernersson som är känd för att få saker gjorda som kommunstyrelsens ordförande i Falkenberg.

3:an Harald Lagerstedt, Varberg

Harald Lagerstedt tar med sitt stora öra och åker ut till olika mötesplatser hos föreningar och företag för att lyssna på vilka frågor som är viktiga i valet. Söndag 29 juli bjuder han också in till trädgårdskryssning hemma i Valinge Lundby med externa föreläsare.

- Jag vill veta vad som är viktigast i människors vardag, sger Harald Lagerstedt som vid sidan om politiken också är ordförande i idrottsföreningen Tofta GIF.

4:an Jennie Wijk, Halmstad

Som VD för Tudorkliniken har Jennie Wijk ett stort nätverk inom näringslivet.

- Fyra av fem jobb skapas i små företag. Det är fantastiskt att det är så många nya jobb som skapas i små företag. Därför är det viktigt att man inte sätter upp hinder för företagen - jobbskaparna, säger Jennie Wijk.

5:an Emilia Lindgren, Varberg

Emilia Lindgren är ordförande för CUF Halland och mycket aktiv som valsamordnare för Centerpartiet i Falkenberg och Varberg.

 - Det finns över 150 miljoner ton plast i haven och varje år dör en miljon fåglar och fler än 100 000 vattenlevande däggdjur på grund av plastavfallet. Därför vill jag få bort plast i engångsartiklar, säger Emilia Lindgren.

Läs mer:

Kamp om Centerpartiets halländska plats i riksdagen

Följ Ola Johanssons blogg

Följ Mari-Louise Millis Wernerssons blogg

Kom på Trädgårdskryssning hos Harald

Mer information om listorna finns här