Internationellt
Centerpartiet lokalt
  • / Event

Event

Här kan du hitta information om och anmäla dig till de internationella event som Centerpartiet anordnar. Du kan även se tidigare event under Arkiv.

Kommande event:

Karin Söderdagarna 16-17 oktober 2020.


Karin Söderdagarna är ett utrikes- och säkerhetspolitiskt forum för Centerrörelsens medlemmar och anordnas av Centerpartiets internationella kommitté. Evenemanget är ett sätt för att få inspel till politikutvecklingen. Därför är delar av evenemanget interaktivt och deltagarna har möjlighet att komma med synpunkter och förslag! På grund utav den rådande pandemin genomförs evenemanget digitalt.

I år fokuserar vi på två olika teman. Under fredagen vill kommittén ha synpunkter på sitt rapportutkast för en nytt internationellt utvecklingssamarbete och bjuder därför in till en diskussion om rapporten. Lördagen ägnas åt en idépolitisk utrikespolitisk diskussion med anledning av ett av de tre stämmoprogrammen, "En starkare liberal demokrati", som just nu arbetas fram inför partistämman 2021.

För mer info och anmälan klicka här!Vill du hålla dig uppdaterad om Centerpartiets internationella verksamhet? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på nyhetsbrev