• / Event

Event

Här kan du hitta information om och anmäla dig till de internationella event som Centerpartiet anordnar. Du kan även se tidigare event under Arkiv.

Kommande event:

Karin Söderdagarna 16-17 oktober 2020.


Karin Söderdagarna är ett utrikes- och säkerhetspolitiskt forum för Centerrörelsens medlemmar och anordnas av Centerpartiets internationella kommitté. Evenemanget är ett sätt för att få inspel till politikutvecklingen. Därför är delar av evenemanget interaktivt och deltagarna har möjlighet att komma med synpunkter och förslag! På grund utav den rådande pandemin genomförs evenemanget digitalt.

I år fokuserar vi på två olika teman. Under fredagen vill kommittén ha synpunkter på sitt rapportutkast för en nytt internationellt utvecklingssamarbete och bjuder därför in till en diskussion om rapporten. Lördagen ägnas åt en idépolitisk utrikespolitisk diskussion med anledning av ett av de tre stämmoprogrammen, "En starkare liberal demokrati", som just nu arbetas fram inför partistämman 2021.

För mer info och anmälan klicka här!

Webbinarieserie om amerikanska valet


Under hösten arrangerar Centerpartiets internationella kansli tre stycken webbinarier om det amerikanska valet. Det första ägde rum femte oktober och fokuserade på handelsrelationerna mellan EU och USA och hur det kan komma att utvecklas efter valdagen. Det andra som äger rum den 19:e oktober kommer fokusera på valkampanjandet och vilka verktyg vi kan ta med oss in i den svenska valrörelsen. Det sista webbinariet som äger rum den nionde november kommer vara en eftervalsanalys.

Inbjudan till de kommande webbinarierna hittar ni nedan:
"Vote like your life depended on it" 19/10
"Is the winning president a winner for the country?" 9/11


Vill du hålla dig uppdaterad om Centerpartiets internationella verksamhet? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på nyhetsbrev