Carina Linderfalk

Personbild


Kandidat till kommun- och regionfullmäktige

Carina Linderfalk är Aneby kommuns första namn för Centerpartiet på Höglandets lista för val till regionfullmäktige. Carina är född och uppvuxen i Aneby, gått grundskola på Park och  Fururlidskolan. Redan i årskurs 8 gjorde hon sin prao på Aneby vårdcentral (Läkarstationen hette det på den tiden).  Första sommarvikariatet var på Nobynäs långvård, detta blev en förebild för en mycket god vård!

Carina och hennes man bor på släktgården i Askeryd, de har 2 vuxna barn och även barnbarn. I familjen har de ett stort engagemang för närodlad mat och miljö. Carina är ordförande i församlingsrådet i Svenska kyrkan i Askeryd. På fritiden läser hon gärna böcker, reser och umgås med vänner.

Carina har bred erfarenhet från sjukvård, både som sjuksköterska och läkare på sjukhus och i primärvård både som chef och som medarbetare i Sverige och i Norge. Hon har en lång yrkes- och livserfarenhet som är en väldigt värdefull tillgång i det politiska arbetet. En god kollektivtrafik, tillgång till en nära sjukvård med hög kvalitet och kontinuitet och ett fungerande Höglandssjukhus är frågor som driver Carinas politiska engagemang. 

Kontakta Carina Linderfalk

Kontakta Carina

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.